Spring til indhold

Kontakt Støttepunktet

Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde det rigtige tilbud. Det skal være et tilbud, der båder passer til det, du har det svært med, og som føles som et godt og sikkert valg for dig. Og så er det helt gratis. 

 

På Støttepunktet har vi forskellige uddannelser, som gør, at vi kan hjælpe dig videre. Vi er en blanding af ergoterapeuter, sygeplejersker og socialrådgivere. Vi kender alle tilbuddene og kan sikkert guide dig til det rigtige sted. 

 

 

Skriv til en voksen, når du har det svært

 

 

Du kan skrive en SMS til os på 35 74 50 00, lige når det passer dig - på alle tidspunkter af døgnet. Så svarer vi så hurtigt som muligt. Det er anonymt og sikkert - vi er her for at hjælpe dig. 

 

Når du sender en SMS til Støttepunktet udenfor vores åbningstid, så modtager du automatisk en besked, hvor der står: "Tak for din besked til Støttepunktet. Du vil få et svar fra os senest næste hverdag."

 

 

Tal med en voksen. når du har det svært

 

 

Vil du gerne tale med en voksen, så ring til os på 63 75 08 75 mellem klokken 13 til 15 mandag til torsdag. Vi lytter til dig og hjælper dig med at finde ud af, hvilket tilbud, der passer bedst til det, du har det svært med. 

 

Du kan også ringe til:

  • Børne- og Familierådgivningen på 65 51 85 00
  • Døgnvagtfunktionen på 66 13 13 72.

 

Se alle tilbud vi kan hjælpe dig med