Spring til indhold

Hvad er Støttepunktet?

Gratis hjælp og vejledning til børn og unge, der har det svært.

På Støttepunktet finder du den hjælp og vejledning, du har brug for, når du har det svært. Her har vi samlet 67 tilbud ét sted for at gøre det nemmere for dig at finde den rigtige hjælp.


Du behøver ikke engang selv at finde tilbuddet. Du kan faktisk bare sende en sms til 35 74 50 00 eller ringe til 63 75 08 75, så hjælper vi dig med at finde den hjælp, du har brug for, når du har det svært.


Den hjælp du kan finde på Støttepunktet.dk er en blanding af kommunale og regionale tilbud samt frivillige organisationer og foreninger. Der er altså meget at vælge imellem, og det kan virke uoverskueligt. Derfor kan du skrive eller ringe til Støttepunktet og få vejvisning. Her kan du læse mere om, hvordan du kommer i kontakt med os, og hvordan det fungerer.


Vi har selvfølgelig også forsøgt at gøre det nemmere for dig, som selv vil gå på opdagelse i de mange muligheder. Derfor har vi inddelt dem i 15 temaer, så du kan få et bedre overblik. Når du klikker ind på de forskellige temaer, vil du opdage, at nogle tilbud findes flere steder. Der er altså flere veje til at finde den hjælp, du har brug for. Du kan finde alle temaerne herSe hvad du kan få hjælp til