Spring til indhold

Identitet, seksualitet og sex

Her på siden kan du finde tilbud fra Odense Kommune, frivillige foreninger og organisationer, som kan hjælpe med råd og vejledning om identitet, seksualitet og sex.

 

Girl Talk

Har du brug for at skrive, tale eller ses med nogen, der har det ligesom dig? Girl Talk hjælper piger og unge kvinder i alderen 12-24, som mistrives, har det svært eller har brug for at få styrket deres selvværd. De tilbyder digital, anonym rådgivning gennem chat og sms.

Hvis du har brug hjælp eller vil vide mere om Girl Talk, kan du finde dem her.

 

 

Grænseland

Hvis du har været udsat for seksuelt grænseoverskridende adfærd eller salg/bytte af seksuelle ydelser, kan du få hjælp igennem Grænseland. Det kan også være, du står i en situation, hvor du har overskredet en andens grænse og har brug for at tale om det, uden at blive bebrejdet.

Du kan læse mere om, hvordan Grænseland kan hjælpe dig her.

 

 

Headspace

Har du brug for nogen at tale med – eller kender du én, der har? Her kan du tale om netop det, du ønsker, og i dit eget tempo. Intet er for stort eller småt. Du bestemmer selv, om du vil sige dit fulde navn og andre oplysninger. Rådgiverne hos Headspace har tavshedspligt.

Headspace hjælper unge op til 25 år. Hvis du vil vide mere eller i kontakt med en rådgiver, kan du læse mere her.

 

 

Klink for Seksuel Sundhed

Som ung kan du få anonym rådgivning om seksuel sundhed i et trygt og imødekommende rum med en af rådgiverne ved Klinik for Seksuel Sundhed. Klinikken tilbyder både test og rådgivning. Du kan blandt andet få rådgivning om seksuelt overførte sygdomme, graviditet, abort, prævention, krop og køn, seksuelt misbrug, grænsesætning og meget mere.

Læs mere om klinikken eller book en tid her.

 

 

Mindhelper

Mindhelper er et online tilbud til unge. Her kan du få idéer og redskaber til at håndtere problemer lige fra angst til ensomhed, sex, mobning og meget mere. Du kan også skrive til brevkassen og få et godt råd fra en fagperson. Og hvis du har brug for det, kan de guide dig til, hvor du kan finde mere hjælp.

Find hjælp i nærheden af dig her.

 

 

Psykologteamet

Kæmper du med udfordringer i forhold til uro, tristhed, lavt selvværd, dårlig trivsel, for meget fravær, søvnproblemer eller selvskadende adfærd? Psykologteamet tilbyder gratis telefonisk vejledning, vejvisning, rådgivning, individuel terapi samt forskellige former for gruppeforløb. Du kan få hjælp, hvis du er mellem 13-30 år, bor i Odense Kommune og ikke har mulighed for at få hjælp andre steder.

Du kan læse mere om Psykologteamet, og hvordan du kontakter dem her.

 

 

Reden Ung Odense

Reden Ung i Odense underviser og rådgiver unge drenge, piger og LGBTQ+ fra 7. klasse og op. Her kan du ringe og få rådgivning, hvis du f.eks. har solgt eller delt et nøgenbillede af dig selv eller en anden. Hvis du har overskredet dine grænser eller en andens grænser. Eller hvis du dater andre for penge, oplevelser eller andre ting, og føler at du har mistet kontrollen.

I Reden Ung i Odense sidder Pernille klar til at snakke med dig. Der er ingen spørgsmål eller følelser, der er forkerte.

 

 

Samtalegrupper for Unge

Er et tilbud til dig mellem 13 og 30 år, der oplever svære udfordringer i livet, som du gerne vil arbejde med. Her bliver du mødt med åbenhed, respekt samt en stor nysgerrighed på, hvem du er. Samtalerne tager altid udgangspunkt i dine tanker, følelser og behov. Her er du specialist i dit eget liv, og du ved bedst, hvad du har brug for.

Kontakt Samtalegrupper for Unge her, hvis du har det svært.

 

 

Klik her og se, hvordan du kan kontakte Støttepunktet