Spring til indhold

Mobning

Hvis du oplever mobning, enten mod dig selv, eller en du kender, så kan du finde hjælp her på siden.

Familiebehandler

Alle gravide, børn og unge 0-18 år samt deres forældre i Odense Kommune kan få hurtig, gratis og anonym rådgivning af familiebehandlerne. Her kan du få råd og vejledning til bedre trivsel i hverdagen, bedre samspil i familien, skilsmisse og samvær, problemer med alkohol, udfordringer i dagpleje, børnehus eller skole – og meget mere.

 

Læs mere om, hvad du kan få hjælp til her

 

 

Girl Talk

Har du brug for at skrive, tale eller ses med nogen, der har det ligesom dig? Girl Talk hjælper piger og unge kvinder i alderen 12-24, som mistrives, har det svært eller har brug for at få styrket deres selvværd. De tilbyder digital, anonym rådgivning gennem chat og sms.

Hvis du har brug hjælp eller vil vide mere om Girl Talk, kan du finde dem her.

 

 

Headspace

Har du brug for nogen at tale med – eller kender du én, der har? Her kan du tale om netop det, du ønsker, og i dit eget tempo. Intet er for stort eller småt. Du bestemmer selv, om du vil sige dit fulde navn og andre oplysninger. Rådgiverne hos Headspace har tavshedspligt.

Headspace hjælper unge op til 25 år. Hvis du vil vide mere eller i kontakt med en rådgiver, kan du læse mere her.

 

 

Mindhelper

Mindhelper er et online tilbud til unge. Her kan du få idéer og redskaber til at håndtere problemer lige fra angst til ensomhed, sex, mobning og meget mere. Du kan også skrive til brevkassen og få et godt råd fra en fagperson. Og hvis du har brug for det, kan de guide dig til, hvor du kan finde mere hjælp.

Find hjælp i nærheden af dig her.

 

 

Psykologteamet

Kæmper du med udfordringer i forhold til uro, tristhed, lavt selvværd, dårlig trivsel, for meget fravær, søvnproblemer eller selvskadende adfærd? Psykologteamet tilbyder gratis telefonisk vejledning, vejvisning, rådgivning, individuel terapi samt forskellige former for gruppeforløb. Du kan få hjælp, hvis du er mellem 13-30 år, bor i Odense Kommune og ikke har mulighed for at få hjælp andre steder.

Du kan læse mere om Psykologteamet, og hvordan du kontakter dem her.

 

 

Samtalegrupper for Unge

Er et tilbud til dig mellem 13 og 30 år, der oplever svære udfordringer i livet, som du gerne vil arbejde med. Her bliver du mødt med åbenhed, respekt samt en stor nysgerrighed på, hvem du er. Samtalerne tager altid udgangspunkt i dine tanker, følelser og behov. Her er du specialist i dit eget liv, og du ved bedst, hvad du har brug for.

Kontakt Samtalegrupper for Unge her, hvis du har det svært.

 

 

Ung Uden Mobning

Ung Uden Mobning giver støtte, råd og vejledning til børn og unge, som bliver mobbet eller er mobningstruet. Du kan ringe til dem mandag og torsdag, hvor du kan få gratis og anonym rådgivning.

Læs mere om Ung Uden Mobning her.

 

 

Ungdommens Røde Kors

Er til dig, der vil være frivillig og hjælpe andre børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Det kan være aktiviteter lige fra lektiehjælp og ferielejr til chat, væresteder og meget mere.

Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge, så kontakt Ungdommens Røde Kors her.

 

 

Ungerådgivningen, Odense Kommune

Føler du dig udfordret psykisk, fysisk, socialt og/eller, har du et forbrug af rusmidler? Så kan du få hjælp og rådgivning hos Ungerådgivningen. De hjælper dig på vej, så du igen kan klare din hverdag på egen hånd. Tilbuddet er til dig, der er mellem 15-30 år.

Læs mere om Ungerådgivningen, og hvordan du kommer i kontakt med den her.

 

 

Klik her og se, hvordan du kan kontakte Støttepunktet