Spring til indhold

LGBTQ+

Her på siden har vi samlet tilbud, som rådgiver og vejleder personer, der er en del af eller har spørgsmål til LGBTQ+ miljøet, kønsidentitet og seksualitet.

 

Girl Talk

Har du brug for at skrive, tale eller ses med nogen, der har det ligesom dig? Girl Talk hjælper piger og unge kvinder i alderen 12-24, som mistrives, har det svært eller har brug for at få styrket deres selvværd. De tilbyder digital, anonym rådgivning gennem chat og sms.

Hvis du har brug hjælp eller vil vide mere om Girl Talk, kan du finde dem her.

 

 

Klinik for Seksuel Sundhed

Som ung kan du få anonym rådgivning om seksuel sundhed i et trygt og imødekommende rum med en af rådgiverne ved Klinik for Seksuel Sundhed. Klinikken tilbyder både test og rådgivning – du kan blandt andet få rådgivning om seksuelt overførte sygdomme, graviditet, abort, prævention, krop og køn, seksuelt misbrug, grænsesætning og meget mere.

Læs mere om klinikken eller book en tid her.

 

 

Lambda

Lambdas frivillige rådgivere sidder klar til at tale om din seksualitet og kønsidentitet. Men det behøver selvfølgelig ikke være spørgsmål, du selv går og tumler med. Du kan også kontakte Lambda, hvis en ven eller familie går med nogle tanker om de emner, Lambda beskæftiger sig med.

Du kan læse mere om Lambda her.

 

 

Odense Pride/Queer Café

Queer Café er et socialt arrangement, som afholdes af Odense Pride den første torsdag i måneden kl. 16-20 i Studenterhuset Odense. Her kan du mødes med nye og gamle venner og snakke, hygge og spille brætspil. Den typiske aldersgruppe er 15-25, men alle er velkomne.

Du kan læse mere om Odense Pride og Queer Café her.

 

 

Reden Ung Odense

Reden Ung i Odense underviser og rådgiver unge drenge, piger og LGBTQ+ fra 7. klasse og op. Her kan du ringe og få rådgivning, hvis du f.eks. har solgt eller delt et nøgenbillede af dig selv eller en anden. Hvis du har overskredet dine grænser eller en andens grænser. Eller hvis du dater andre for penge, oplevelser eller andre ting, og føler at du har mistet kontrollen.

I Reden Ung i Odense sidder Pernille klar til at snakke med dig. Her er der ingen spørgsmål eller følelser, der er forkerte.

 

 

Samtalegrupper for Unge

Er et tilbud til dig mellem 13 og 30 år, der oplever svære udfordringer i livet, som du gerne vil arbejde med. Her bliver du mødt med åbenhed, respekt samt en stor nysgerrighed på, hvem du er. Samtalerne tager altid udgangspunkt i dine tanker, følelser og behov. Her er du specialist i dit eget liv, og du ved bedst, hvad du har brug for.

Kontakt Samtalegrupper for Unge her, hvis du har det svært.

 

 

Klik her og se, hvordan du kan kontakte Støttepunktet