Spring til indhold

Kultur og religion

Uanset, hvilken religion, kultur eller etnicitet du har, så kan du finde hjælp her på siden.

 

Børn, unge og sorg

Hvis dine forældre eller søskende er alvorligt syge eller gået bort, kan du få gratis psykologhjælp hos Børn, Unge og Sorg - det gælder os dig, der er forælder, ven, kæreste eller øvrig familie. Du har også mulighed for at få rådgivning om, hvordan man bedst kan støtte.

Søg om hjælp eller læs mere her.

 

 

Børns Voksenvenner

En voksenven er en fortrolig voksen i et barns liv med få relationer. De fleste af de børn, der får en voksenven, er oftest vokset op med én forælder typisk pga. dødsfald, skilsmisse, stor geografisk afstand eller lignende, og mangler derfor en voksen i deres liv.

Mangler dit barn en voksenven? Så kan du læse mere her.

 

 

Familiebehandlere

Alle gravide, børn og unge 0-18 år samt deres forældre i Odense Kommune kan få hurtig, gratis og anonym rådgivning af familiebehandlerne. Her kan du få råd og vejledning til bedre trivsel i hverdagen, bedre samspil i familien, skilsmisse og samvær, problemer med alkohol, udfordringer i dagpleje, børnehus eller skole – og meget mere.

Læs mere om, hvad du kan få hjælp til her.

 

 

Headspace

Har du brug for nogen at tale med – eller kender du én, der har? Her kan du tale om netop det, du ønsker, og i dit eget tempo. Intet er for stort eller småt. Du bestemmer selv, om du vil sige dit fulde navn og andre oplysninger. Rådgiverne hos Headspace har tavshedspligt.

Headspace hjælper unge op til 25 år. Hvis du vil vide mere eller i kontakt med en rådgiver, kan du læse mere her.

 

 

Krisecenter Odense

Kvinder, der udsættes for vold af enhver art, har ret til at søge hjælp på Krisecenter Fyn. Du kan selv henvende dig, eller bede om hjælp fra din sagsbehandler. Du kan få fat i centeret hele døgnet og få hjælp til transporten til Krisecenteret. Hvis du har børn, er der også plads til dem. Krisecenteret sørger for sagsbehandlingen med din kommune, når du er i sikkerhed.

Har du brug for hjælp? Så kan du finde krisecenterets telefonnummer her.

 

 

Psykologteamet

Kæmper du med udfordringer i forhold til uro, tristhed, lavt selvværd, dårlig trivsel, for meget fravær, søvnproblemer eller selvskadende adfærd? Psykologteamet tilbyder gratis telefonisk vejledning, vejvisning, rådgivning, individuel terapi samt forskellige former for gruppeforløb. Du kan få hjælp, hvis du er mellem 13-30 år, bor i Odense Kommune og ikke har mulighed for at få hjælp andre steder.

Du kan læse mere om Psykologteamet, og hvordan du kontakter dem her.


Klik her og se, hvordan du kan kontakte Støttepunktet